Halvalla Nike Air Max Kengät Suomi.

Paluu Vaihdosta

Laivaus

Lähetä maailmaan ja tehdä maksuttoman kuljetuksen useimmissa maissa.
Kansainvälinen merenkulku hoitaa International Transport Company, 1 viikon aikaisesti yleensä.
Jokainen tilaus on vakuutettu täydestä kauppahinnasta, ja voi seurata DHL, EMS, UPS.
Useimmat kansainväliset kuljetukset ovat kuljetettiin DHL erityisesti vähittäiskaupassa, kun taas tukkumyynti, ota yhteyttä meihin nyt, Klikkaa meille allekirjoittamaan! Näin ollen on,voit nauttia maksuttoman kuljetuksen UK, AU, VS,jne ja suuri alennus tarjoaa tässä pois vähittäiskauppa. Säästä enemmän rahaa nyt nauttia todellisen upouusi laatu.
Kaikki paketit ovat lastattu toinen runko!
Jälkeen tilauksen, Tarkista sähköpostisi tilausvahvistuksen suoraan, og du kan også Spore din oikeusjärjestyksen verkossa med seuranta nummer på DHL, EMS, UPS!

Palautusoikeus

Olemme sitoutuneet olisit täydellisen tyytyväinen. Ennen nauttia helppo vaihto ja palautusoikeus, sinun tulee ottaa yhteyttä meihin palaavat toimitusosoite, ennen lähettämistä kohteet takaisin. Ja varmista, että kaikki kohteet lähetetään takaisin meille ei saa käyttäytyä alkuperäisessä kunnossa, muutettu tai pestä, kaikkien merkkien.
Kaikki tilatut tuotteet ovat oikeassa aiheita, nostat in halvallanikefi.com Ja jos palaavat oikea kohteet palautusta: Kaikki tuotot ovat sovelletaan 15% istutuksia maksu.Toimitus ja käsittelykulut ei palauteta
Emme kata rahti- tuottojen tai vaihtoon oikeaan järjestykseen paketin, olet vastuussa toimitus- ja käsittelykulut. Lisäksi suosittelemme että lisäät seuranta ja vakuutus oman turvallisuuden, jos emme ole vastuussa kadonneista lähetyksistä.
Kaikki reklamaatiotuotteet on lähetettävä toimitusosoite me lähetämme sinulle.

vaihto

Me hyväksymme vaihdot eri väriä tai kokoa kuluessa vain 30 päivän kuluessa alkuperäisen tilauksen lähettämisestä. Ota yhteyttä meille tilauksen tunnus ja auttaa sinua. Jos haluat vaihtaa kohteita eri tyyliä, Sitten sinun täytyisi palauttaa kohteita palautusta*(Pr Palauttamispolitiikka) ja aseta uusi jotta tyyli,mieluummin.
Ota meihin yhteyttä, ennen kuin lähetät kohteet takaisin. Kaikki tuotteet lähetetään takaisin meille ei saa käyttäytyä alkuperäisessä kunnossa, muutettu tai pestä,jossa kaikki tagit liitteenä.Slidte Vai likaisia eriä palautetaan.
Emme kata rahtia vaihtoa, olet vastuussa palauttamisesta postikulut ja toimituskulut Lähetyskulut vaihdettujen kohteita takaisin sinulle. lisäksi, Suosittelemmeettä lisäät seuranta ja vakuutukset, Kun lähetät tuotteen meille oman suojan, koska emme ole vastuussa kadonneista lähetyksistä. Toimitus ja käsittelykulut ei palauteta.
Ystävällinen Huomautus: Valitse tuote ja koon huolellisesti. Jos palauttamaan tavarat koska tahaton virhe,joudut maksamaan edestakaisin rahti.
järjestys Peruutus

Peruuttaminen tilauksen on pyydettävä ennen tilaus on lähetetty.


Yours Ilmoitus


Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä. Tässä tapauksessa,Ota yhteyttä apua seuranta tilauksia.